4/11/2009

Viljandi tänane õhtutaevas oleks väärt väga paljut...

Päev oli nii kummaline, kui peale valusalt sisselõikavat hommikut tõmmati järsku kardin eest ja ehmatusest suletud silmad võtsid ära tõenduse, et ei ole veel roheline. Kõik teised märgid rääkisid ilusamat, selgemat keelt.

Aeg. Tundub, et mida vanemaks ma jään, seda kiiremini kõik mööda vuhiseb. Ei jõua pilgutadagi, kui äkki olen kaotanud mõne sõbra ja siis ühel hetkel hämmastusest silmi hõõrudes ei mäletagi enam seda põhjust, miks ta kadus, miks teda vahel hiljem igatsesin, vihkasin ja unustasin. Või kuna oli viimane kord, kui nägin neid sõpru, kellele tihti mõtlen ja kellega ikka ja jälle räägitud, et peaks kokku saama, aga...

Aga ma sattusin täna geniaalsele lehele. Etsy.com. Eriti jäi silma üks kasutaja, Timeless Trinkets, kes teeb vapustavaid ehteid kasutades vanu nööpe, kellasid, võtmeid ja mida iganes taaskasutatavat. Vao. Tahaks kõiki neid asjandusi. Palunpalun. Ja kõigele on nii ideaalsed nimed ka pandud. (Do I sound like I'm 16? Cause I am... 24.)

Neid sooviks eriti:

"Wherever you are" (compass earrings $12)

"I'm late to a very important date" (clock earrings $14)

Et siis järgmine must-have on kelladega kõrvarõngad, rääkimata must-have suurest mustast ratastega reisikotist. Sest täpselt kahe kuu pärast teen reisi Roomast Hamburgi. Woot! And I'm still 24. The clock is ticking, but who's counting.

"We sit and do our time like pennies in a jar"

*tick-tock-dick-dock-quack-smack*

Kommentaare ei ole: