10/21/2008

Go back home!


Eile Pierre's istudes sattusin imelikku olukorda, mille tagajärjel tekkis kahtlus enda terves mõistuses. Samas olgem ausad, et osad sõbrad ongi oma olemuselt lihtsalt sõbrad, mitte päris sõbrad. Olles enda probleemides nii tugevalt kinni ei suuda lihtsad sõbrad oma niinimetatud sõpru toetada, kui nad seda vajavad. Ja need inimesed on teada. Kuna Tartu on ikka kuradi väike linn, siis võiks ju kuulata seda sosinat, mis ringi liigub, eriti kui see tuleb usaldusväärsetest allikatest.

Võiks ju, aga ei, see oleks liiga lihtne ja lihtsad asjad pole kunagi minu teema olnud. Noh, nagu väikese lapsega, et enne nad ei usu, et pliidiraud on kuum, kui nad on omal nahal katsunud. Alguses on väga valus ja siis puhub keegi suurem ja targem põletatud näpu peale rahulikult korrates juba varem öeldud sõnu. Nüüd ta teab, olles omal nahal ära proovinud.

Rääkisime isaga pikalt sõpradest ja vähem kui 24 h jooksul sain ka tema sõnu oma nahal tundma. Soovin, et poleks, aga see oli juba ammu tulemas. Naljakas, et tegelikult ühel hetkel peadki oma hirmudele vastu seisma ja siis tuleb välja, et oled ühe väikese hiire hiiglaslikuks helevandiks mõelnud. Ennast tuleb usaldada ja hoiatusmärke peab ka nägema. Hate is easy, love takes courage, you know. Igaüks sellega hakkama ei saa.

Lõppeks on oluline see, et suudad üksinda vaikuses olles endale otsa vaadata ja naeratada, sest sa oled endaga rahul. Selleks pole kedagi vaja, sa ise oled enda kodu.

Mul on veel palju õppida. Õnneks on mul ka neid, kellelt õppida.

Aitäh, Iss!


...and I'm talking to myself at night
because I can't forget
back and forth through my mind
behind a cigarette
and the message coming from my eyes
says leave it alone

don't want to hear about it
every single one's got a story to tell
everyone knows about it

and if I catch it coming back my way
I'm gonna serve it to you
nd that aint what you want to hear
but thats what I'll do
and the feeling coming from my bones
says find a home

all the words are gonna bleed from me
and I will sing no more
and the stains coming from my blood
tell me go back home.


Kommentaare ei ole: